Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013

ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΚΑΘΡΕΠΤΑΚΙ ΜΟΥ...........

                                                           ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΗ?
ΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ , ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 45 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΦΟΥ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΧΑΛΑΣΕΙ.

ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΝΟ ΤΩΝ ΕΥΣΕΒΩΝ ΜΟΥ ΠΟΘΩΝ , ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΕ ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ , ΤΗΝ ΠΟΥΔΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΛΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ, ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ.

ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΖΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΨΗΛΩΣΩ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΡΕΠΤΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΚΙΓΙΑΡΟΜΑΙ  ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ.

ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΨΗΛΩΣΑ ΚΑΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΚΙΓΙΑΡΟΜΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ .

ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ ΝΤΕΚΟΥΠΑΖ ΠΑΝΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΠΡΙΝ ΠΕΤΑΞΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΑΥΤΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΑΣΗΜΟΧΑΡΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΥΛΙΓΜΕΝΑ ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΜΕΡΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ .ΕΚΑΝΑ ΝΤΕΚΟΥΠΑΖ ΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΣΗΜΟΧΑΡΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ , ΠΟΜΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΝΤΕΣΕΔΕΣ ΣΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΑΚΙ.

ΠΛΕΟΝ ΚΟΣΜΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟΥ ΞΑΝΑΔΩΣΑ ΖΩΗ.

ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΣΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ , ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙ ΖΩΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ?