Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΧΑΡΗΣ ΚΑΙ REDKEN

ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ .


ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ REDKEN.

ΣΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΑ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΑΡΕΙΧΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΩΡΕΑΝ , ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ .
ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΤΕΚΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΤΙΣ ΕΞΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ .

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ;


ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΧΑΡΗ , ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ , Ο ΧΑΡΗΣ ΚΑΙ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΔΑΠ ΜΕΑ.                      Ο ΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ.

                            Η ΕΥΑ , ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ.


                                                          ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ .
                                          ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ REDKEN.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΟΛΑΥΣΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΛΕΠΤΗ ΤΡΙΧΑ( CLEAR MOISTURE SHOT) .ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΛΟΥΤΗΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ ΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ REDKEN.


Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ.
ΤΕΛΟΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ , ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ. ΜΑΚΑΡΙ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Υ.Γ.: