Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013

MAC PREP AND PRIME FINISHING POWDER REVIEW

MAC PREP AND PRIME FINISHING POWDER REVIEWΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ . ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΗ ΠΟΥΔΡΑ ΤΗΣ MAC PREP AMD PRIME.

EINAI ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΩ .


ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΑΦΑΝΗ ΠΟΥΔΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΕΤΑΡΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΜΕΙΚ ΑΠ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ ΜΑΤ ΟΨΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ .

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΚΟΝΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΠΙΕΣΜΕΝΗ , ΕΓΩ ΔΙΑΛΕΞΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΥΚΟΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ.

ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ ΤΡΟΜΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΠΡΗ ΟΨΗ ΤΗΣ .

ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΠΟΥΔΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ , ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ  ΙΧΝΟΣ ΑΣΠΡΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΣΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΠΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ .ΕΧΕΙ ΕΛΑΦΡΙΑ ΥΦΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ . ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΒΑΛΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΦΛΑΤ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ .

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΙΚ ΑΠ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ , ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΑΤ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΒΒ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΞΙΣΟΥ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ .
ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ  ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΚΕΤΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΥΔΑΤΩΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ. 

Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ . ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ 3-4 ΩΡΕΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΥΣΩΝΑ ΟΠΟΤΕ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ . 

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΥΔΡΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΜΑΤ ΟΨΗ. 

ΕΣΕΙΣ  ΠΟΙΑ ΠΟΥΔΡΑ ΦΟΡΑΤΕ?

ΕΧΕΤΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ PREP AND PRIME?